Helgen

publicerat i Allmänt;
Äntligen ledig när J också är ledig, dock varit helt slut av förra veckan och förra helgens jobb. Hursomhelst. Igår for vi till avion. Jag hade syntest för övningskörnings grejen. Sen efter det så gick vi och köpte plastlådor på Ikea för att försöka organisera upp hemmet lite grann. Vi måste börja valp säkra stället snart.  Sen for vi på Hm och fyndade lite på rea där till grabben. Orkade inte kolla på kläder nu även fast det var mycket rea.  Det som vi hittade till grabben var en varmare mössa till hösten med olaf på, nyaste favoriten.  Sen köpte vi 4 pack med fingervantar då de var på rea.  De försvinner typ hela tiden och ett par shorts i större storlek. Liten somnade medans vi var där så vi passade på att samaka en isté på wayens... var faktiskt inte nöjd... Den var väligt svag tyvärr. 
 
Efter avion for vi till arken zoo på ersboda och willys sen hem. Det blev lite flängande igår men vi försökte  att tänka på avstånd, eftersom ingen annan gjorde det, sen brukar vi försöka att inte flänga så mycket ute på stan eller avion. Men nu när vi hade ärenden att göra så gjorde vi  det. 
 
 
Idag tog vi och små städade lite grann och for på granngården. var sugen på ett par stövlar. Måste börja köpa bara ute utrusning- ; men det får bli slutet på nästa månad. Ska  köpa riktiga bra stövlar. Sen for vi och handla på Ica mariehem, vi hittade lite fyndvaror. Så nästa vecka behöver vi inte fara och handla mat. 
 Lite bilder från helgen och från då vi var ute och gick längst älven.
 
 
 
Sen många har frågat om vilken ras Dielku är, Dielku är hans  namn betyder fläck på samiska.  Han är av samma ras som Násti, nämlingen renvallare eller lapsk vallhund. Det finns i många olika färger och hårtyper. Tycker att  båda är lika fina. Till sommaren kommer Dilku till oss!