Måndag

publicerat i Allmänt;
Idag är det en otroligt seg måndag 😐. Kroppen gör ont över allt orken finns bara inte idag.  Det var kämpigt att ta en lång promenad med hunden tom. Dock gick vi inte jätte långt då det var så isigt och har inte bra skor än.  Ska köpa icebugs till nästa vinter. Násti fick ta och träna lite inkallning och vara lös en stund.  Skulle igentligen ta en längre promenad med Viris och L men tyvärr starta inte deras bil.
 
Förövrigt så ser jag om Jane the virgin, en serie jag såg för länge sedan, men inte såg klart. Man har lite ny försåelse för den nu när man själv har barn om man säger så.  Ville också bli författare en gång i tiden. men den drömmen fick bli en blogg isället. 
 
 
 
Håller på att laga lunch och efter lunchen blir det nog att lägga sig raklång  i sängen en stund sen äta lite fika och fara på jobbet. Jag ska lägga mig och läsa outlander. Ligger efter ordentligt och jag tycker verkligen om att läsa när jag väll börjar.  Sen ikväll när jag kommer hem ska jag kolla lite på ikus onlie träningskurser för imorgon.  Undviker gymmet just nu lite grann så. 
 
Från och med 1 april ska jag börja tänka lite grann på min hälsa men det är svårt. Det blir lätt att man inte äter i lugn och ro. vi äter i köket men liten äter forttare och man kastar i sig maten sen  när man jobbar så blir det som att man är on edge och det tar energi men istället för att stoppa i sig bra enerig så blir det lätt dålig energi som man sätter i sig. Jag har upp i vikt igen. Jag har svårt att hålla mig  till rutiner men ska försöka.
 
Både jag och J pratade om vår hälsa och är man mer tränad och äter nyttigare så kanske  bra att göra det och bra att visa ett gott exempel för våran son. En sak som vi faktiskt gör är att köpa godis närhan inte ser och det blir inte så ofta. påsk och jul är ju godishögtider sen lite då och då. 
 
Nää nu blir det lunch