Besök hos mamma och pappa

publicerat i Allmänt;
Hej
 
Då bloggen inte ville fungera igår kvälls/natt så tar och bloggar idag istället om gårdagen. Vi tog och for till mina föräldrar så att de skulle få träffa Dielku och så att hundarna också skulle få träffa han också. Vi har inte träffat mina föräldrar sen liams födelsedag.  J tog och hjälpte pappa att få upp deras paviljong så vi kunde sitta ute och äta. Det var riktigt mysigt att vara ute och äta . Behövde inte städa upp efter lilleman hahaha. det gjorde hundarna så bra. Maten som vi åt ser ni på bild lite längre ner. Medans jag höll koll på hundarna och lilleman som sprang runt som en kalv på grönbete, så tog J och hjälpte pappa på tomten med divs grejer. Vi stannade ända  tills kl 19.00 sen for vi hem. 
 
Det var så roligt att se Cabu och Dielku leka de blev verkligen bästa vänner på diekten. Cabu hade vuxit till sig lite grann. han var mycket grövre i kroppen och fluffigare hahaha.  han är ju också två år som Násti.  Ska bli kul sen att få ha honom här nån gång så han och Dileku får busa av sig riktigt ordentligt och springa i skogen och matte får ta bra bilder. 
 
Násti fick vara kopplad en stund då han höll på att reta toto lite grann. Toto hade nyss löpt och det är definitivt över, men unge herr Násti fatta inte konceptet Nej och fortsatte även fast hon sa ifrån. Tillslut fick han vara koppplad. Metoo är viktigt Násti hahaha 🤣  Toto var lite grinig på hanhundarna så hon fick vara inne. Hon acceptera lillvalpen men hon var inte så lekstugen. Hon tolerara att den lilla bruna la sig under köksbordet  brevid henne.  
 Tillsist blev det en bild på mormor, det var 8 år sedan som den var tagen. Det var 8 år sedan mormor och morfar hälsade på när föräldrna hade flyttat ner till ånäset. 
 
Idag börjar min3 e vecka på semstern. Känns fortfrande lite tråkigt att vi inte har kunnat fara norrut, men vi avvaktar pga corona. Kanske nästa år!  Det är tur att man har en hundvalp att roa sig med nu när det är Corona.  Dock var ju Dileku planerad för sommaren redan innan corona. Vi hade redan tänkt på valp innan det ens hände. Det är ju som sagt många som skaffar hund/katt nu under krisen utan att tänka på att ha en lösning sen.   Sen idag så är det vilodag för hundarna. De härjade på ordentligt igår så idag så blir det korta rastningar, det gäller även sonen haha.