Bilder från idag

publicerat i Allmänt;
Idag tog vi en långpromenad till skogen. Det var mycket blåbär, måste fixa en bärplockare. Tror de är kvar hos mina föräldar så ska ta och hämta en eller köpa en egen. Vi åt mest längst vägen och akta de oss från att plumsa. Dielku plumsa ner i en grop med vatten! Det gick bara bra. men ändå det var väldigt djupa pölar i skogen. Det har regnat väldigt kraftigt så det var väldigt  mycket vattenpölar över allt. Något som  både lilleman och Dielku tyckte de var roligt. Båda plaska en rejäl stund. Tycker det är roligt när alla följer med ut och hundarna tycker det är jättekul.  Jag provade ett annat objektiv idag till kameran. Inte tvär lätt, sen var det ganska mörkt ute så det gjorde inte saken lättare.  Här nedan är bilderna.
 Vi tog cyckelvagnen och parkerade den och sen gick på en stig. 
 
Innan vi kom till skogen så var det barn som stoppade oss och frågade om de fick klappa på hundarna. Eftersom Násti blir så ivirig och hoppar sa vi Nej. Sen var det också precis när vi gick ut genom dörren och Dielku behövde rastas.  Vi sa nej och förklarade till barnet att det är för den svarta blir så ivirig och hoppar. Då var han tvungen att fråga. Jag vill bara hälsa på den bruna. Vi sa Nej!. Båda mina hundar är sociala och har funderat på att folk behöver inte ute hälsa på andras hundar. De blir så tillsig och  kan inte vara lugna bland folk. Ingen tycker att en vuxen hund som drar är något kul eller skäller för den delen. Så har mer eller mindre besämt för Nej just nu för fämlingar när vi är ute och går. Kanske om de har tid att vänta tils hundarna har lungat ner sig ev är lösa.  Men just nu nej.  De är barnvana men riskerar inte ändå att de råkar hoppa ner någon annas unge. Man behvöer inte vara otrevlig, men det är bara att inse. Det är inte de som äger hunden utan du. 
 
Några stackars kantareller hittade jag men var alldeles för små för plockning
 
Sen Jag har en ny telefon och skaffade nya skal till den från ideal of sweden jätte orginellt jag vet, vet dock inte om jag är jätte nöjd med mobilfodralet där korten är. Den känns klumpig.  Men jag provar. Telefonen som det blev nu blev en samsung s 10. VIlle igentligen inte byta från huawie  men det är för att den inte har googel apparna.  Vi har bytt till telia då inte telenor fungerar  så bra uppe i norr. 
 
Slänger in en gullig bild på min son också. 
 
Det tar lite tid att landa i rutinerna, sen ska jag försöka få rutin att börja gå till gymmet igen, men det är lite så lätt sen är grupp passen vädligt begränsade så det är lite svårt att få allt att passa.
Ikväll blev en långpromenad längst älven. Dock måste vi öva lite mera hundmöten märkte jag så vi får ta några promenader där det finns hundar. Imorgon är der jobb som gäller och går in på min arbetshelg. 
 Det var så härligt att släppa alla på en sommar äng :) ett tappert försök till att få en fin gruppbild på pojkarna. gick sådär :P