Jobb helg

publicerat i Allmänt;
Sitter och pustar ut efter en durch och middag så skönt att durcha och ta på sköna mjukisar och sitta. Liten sovit lite grann innan middag, Han hade inte sovit nu på eftermiddagen så  han får sova innan middag sen lekstund i 2h till 3h sen sova för natten.  
 
Förövrigt så har man jobbar helg, känns tungt denna helgen, känns nästan alltid tungt att jobba helg. Imorgon delad tur . woopidoo! eller inte 😑 
 
Annars så flyter livet på är ute med unge och hundar och halkar runt. Har inte varit så bra väglag att gå i skogen tyvärr. Sen nu  har jag skaffat nya  körskoleböcker och ska börja ta det förbannade körkoret. Har fått lite nya motivationer att ta det. Eftersom jag och J far oftast med bil så är det bra att kunna dela på körningarna. Sen så har det hänt ex antal ggr att jag och liten inte fått åka med bussen hem från förskolan.  Dock ska jag inte stressa men tänker det kan vara bra att plugga sen när man har ork. kanske inte idag men på måndag. 
 
Köpte nya böcker då mina gått ut, hade rabbat på umeå vännäs trafikskola.  Sen i veckan har vi även träffat Nea och brosan. vi skulle ta en långs men vädret var inte så  bra . Mössorna är av Ahkku!  Ahkku betyder både farmor och mormor vilket faktiskt är ganska praktiskt då mamma faktiskt lyckats bli båda!