Lekt med Kameran

publicerat i Hundar, foton;
Ikväll blev det en långpromenad i skogen och passade på att leka lite med kameran och ta lite bilder på Násti. Jag gick först en promenad med Jenna med matte och en Samoyed sen skilldes vi åt och jag och Násti tog en egen skogspromenad. Det var väldigt väl behövligt efter denna dagen.
 
Det har på ett sätt varit en väldigt lång dag på ett sätt trots att jag slutade vid 13.00. Jag var så sliten efter att ha varit vaken med liten som hade svårt för att sova pga febern. Det var tungt att stiga upp och sen dra sig till jobbet. En vettig person hade kanske vabbat, men jag kände näe, inte när J jobbar hemma. Liten sov mesta dels av dagen. Han mår bättre nu men får vara innomhus ett tag till så vi vet att han är frisk.
 
Det var så skönt att strosa i skogen med min hund. Lyssna på skogens ljud och vinden som susar igenom träden. Solen är uppe länge och gå ner vid ca 21.00. Snart är det ljust hela tiden igen. Dock har vi ingen midnattsol här i umeå vilket jag saknar.  Det är verkligen en utmaning att fotografera en svart hund i dåligt ljus men tyckte jag lyckades ganska bra faktiskt. 
 
Har saknat lite att fotografera men har som inte tid. Borde bli bättre också på att ta bilder på min son i högupplösning, men det tar tid och sen vill ju inte den lilla människan stå stilla. Men ska försöka ta nya bilder snart på honom också. 
 
Här nedan kommer bilderna