Lördag.

publicerat i Allmänt;
Nu ska jag försöka sätta mig att blogga faktiskt, är själv hemma och lilleman håller på att somna. Vi var under eftermiddagen till Bygdeå på en konsert och avtäckning av minnessten för den samiska musikern Nils Johannes Renstöm som blev mördad 1886 men som inte fick begravas på vigd jord. Men idag har en minnesten vid Bygdeå kyrka. 
 
Vi kom lite sent så vi kom inte in i kyrkan utan vi stod utanför och lyssnade då de hade satt upp högtalare ute.  Dock kanske var det ganska bra då lilleman hade möjlighet att springa omkring. 
 
Det bästa för lilleman var att få en bulle också. Han var så lycklig över det och åt den med högsta koncentration.
 
Efter att konserten var slut så kom mina föräldarar ut och vi tog och for och åt middag tillsammans. Sen så var vi ju tvugna att träffa hundarna också :) Det blir ett himla liv om man inte säger hej till dem. Det är nästan ohyfsat tycker de... hahah🤣 Lillhusse måste hälsa och extra matte. Är inte lillmatte nå mer haha. Grabben älskar hundar och kramade om dem på bästa sätt. Blundar för han vill inte ha hundpussar haha. 
 
Sen innan vi skulle åka hem så hade vi punka också... så det var bara för J att byta däck.. Sånt händer. det var dagens äventyr. Sen nu hemmma så är jag faktiskt själv med hund och unge. Tänkte sköra en myskväll  med greys anantomy, karln skulle träffa några vänner. 
 
Ja vad mer händer jo nya glasögon både solbrillor och vanliga. Behövde verkligen dem, tydligen hade synen förändras ganska ordetligt. 
 
Vad mer jo jag skrev tidigare om våran sons mjölkallergi, det verkar som att det går bättre. Han verkar klara av mjölk mera så förhoppningsvis så slipper vi köpa havreprodukter.  Mjölken och gärdden och glassen är inte så farligt men yougutehn är inte god. Vi har provat lite smått och det verkar som att det går bra. Har lagat mannagrynsgröt och sen har han ätit tårta med mjölk i. Så vi håller tummarna att han inte fortsätter bli mjölkprotein allerigker. 
 
Annars så händer inte så mycket, jobbar sover när jag får, städar när jag är hemma. Försöker sträva efter att fixa till hemmet och slänga iväg grejer som inte behövs. Städa ut kylen och det behövdes. Nää det blir inga bild bevis på det :P Skämms lite över hur skittigt det är.

 Nu ska jag njuta av lite egen tid! :)
 
 


Kommentera inlägget här :