Hund träff

publicerat i Allmänt;
Igår så skörde vi en liten renvallar (lapsk vallhunds träff ute i bäcksjön!)  Det var riktigt roligt. Det var Viris, Frost och Násti.  Det var ritkgit trevligt och välbehövligt. Násti behövde få busa av sig och även vara social med andra hundar. Allt gick jättebra  med hundarna de roade sig och sprang runt och skällde. Min Násti var dock den som var tystast av dem alla 4 faktiskt.
 
Jag tog med kameran också och fotograferade lite grann, dock så märks det att jag inte har gjort det på ett tag. Måste börja plocka upp kamerna lite mera så jag inte tappar det, som jag har tappat med musiken. Spelade mycket musik tidigare men nu har det inte blivit av. 
 
Här nedan är det lite bilder. dock kanske inte så skarpa men man ser åtminstone. Alltid roligt att träffa hundar i samma ras och olika ålder. 
 
 
Idag så har vi rensat upp blad kläderna i hallen och försökt hitta hallen och städat lite grann. Ska försöka orka städa lite mera. Är ju skönt om det är relativt städat sen när man ska jobba. spotless kommer det aldrig vara eller instagram städat om vi säger så. Det e ju mycket roligare att vara ute med hunden och familjen. 

Kommentera inlägget här :