25 september

publicerat i Allmänt;
Hösten har verkligen kommit och första förkylningarna också, har haft en släng av det och nu låter det som att sonen håller på att bli sjuk men vi får se. En så länge är han pigg och springer runt. Men vi får se . förhoppsningvis ska han slippa..
Livet rullar väll på tog en hundpromenad med J på tomtebo med minor och hennes daghund pax. Glömde ta bilder på hundarna. Hittade också några små kantareller. Plöstligt händer det. 
Idag efter jag lämnat av liam på förskolan så såg jag 3 ekorrar lyckades fånga 2 på bild. Det är nog unga korrar som spriger runt. riktigt roligt att se dem. 
 
Jag gillar att titta på skogens djur, minns att jag jämt frågade föräldrna när de for någonstans om de såg något djur längs vägarna renar, rävar, älgar,harar. Alltid lika spännade. Även när de var ut till skogs. fjällämlar. 
 
 
 Frosten har börjat komma nu också och hunden är helt lyriks på morgonen. Han älskar kylan. Jag gillar denna årsitden cokså de tär så fint i skogen med alla färgerna. Fick se bilder på Vassijaure av en kompis som var där uppe. Första snön hade kommit där uppe. en blanding mellan höst och vinter. Längtar tillbaka ibland men ibland inte. Det är just att det är så långt borta från allt sen blir det rejäl vinter så stängs vägen då kommer man ingenstans. inte ens lokaltrafiken fungerar. 
 
Nu ikväll ska jag sitta och fylla i schema för förskolan och hoppas att det fungerar och hoppas på att mitt stämmer någolunda, lär väll bli ändringar ...  en varm kopp te och fylla i schema. Är fortfrande gammeldags och har schema i kalender. 
 

Kommentera inlägget här :