Lördag

publicerat i Allmänt;
Gäsp 😴
Det har varit en lång natt, ungen har feber och haft svårt att sova i natt. I helgen har jag jobbar helg 12-20 hela helgen.  Inte så jätte farligt man överlever. Alltid bra med jobb, fösöker se det positiva i det hela. 
 
Hursomhelst igår var jag ledig med grabben, grabben var ju sjuk igår också men det blev en hundpromenad ändå med E och hennes flock. Ungen fick på sig vinteroverallen på sig och upp på ryggen. 
Nu har det ju blivit kallare och nu kommer vintern börja närma sig, de snöade igår också för de som inte vet. Tycker det är roligt att köpa kläder med lite färg på och kankse inte de vanligaste färgerna som man väljer. 
Jag gillar lila och rött och blått och alla fräger så jag köper det till grabben sen handlar det också om det som man hittar på tradera eller maketplace. 
Jag bryr mig inte ett dugg om min son har en röd overall eller röda handskar etc det spelar ingen som helst roll. Det finns inget som är pojk och tjej färger. Man väljer det som är fint. 
På det vist är jag lite miljömedveten, köper begnat och försöker sälja beganat också, sen rent ekonomiskt är det också bra att köpa begagnat. 
 
Vantarna och den blå mössan är dock nya men det var bra pris på dem :) men försöker köpa begangat till den mån det går. 
 
 
Nåja nu ska jag förbereda mig inför jobbet. Jobbar 12-20 nu idag och imorgon.

Kommentera inlägget här :