Ledig dag

publicerat i Familj, Hundar;
 
Idag hade jag min sista lediga dag för veckan. Ja gissa vad jag  jobbar fredag, lördag, söndag. Yay dessutom delad tur. jippi... jaja bara att bitihop. Så  nää ingen åh äntligen helg post här inte!
 
Nåja idag var både jag och lilleman lediga idag, vi hade det lite tråkgit idag så vi for till Big boy och åt lunch super nyttigt jag vet, men äh! lite mamma och son tid. 
Sen efter det så rullade vi in på maxi och tittade på julpynt och köpte lax och tillbehör till den. Vi träffade även C och sa hej till  henne en sväng. Vi har inte setts på ett tag. 
 
 
 
Väl hemma så skulle jag laga laxen och insåg ett, den fick inte plats hel i ugnen! hepp, Den fick inte ens plats på skärbrädan!  Jaja bara ta fram ett youtube klipp hur man filear fisk, lyckades nästan... 
 
 
Det som vi inte åt tog jag och koka till hunden så får man ge det till hundmaten, det är ju bra fetter i det. Kokade huvudet och ryggen .
 
Förutom att laga mat och fara iväg, har jag hållit på med Nástis registering och inser att det fattas papper . Har kollat diverse saker om man kunde rönka här i sverige fast han var reggad i norge, gick inte men det gick att ögonlysa 😐 Urk håller på att bli lite galen, men nu är jag less på att saker ska ske automatiskt så nu är det mejl bombning som gäller hahaha. Uppflödaren är också hjälpsam och  mejlar och hjälper till som tur är. Det har börjat hända grejer jag hoppas att det är färdigt till jaunari.