Måndag

publicerat i Allmänt;
Det har faktiskt varit en bra måndag på jobbet och överlag idag faktiskt. Tänkte det kanske kan vara bra med ett possitvt måndags inkägg. Får se om jag hinner att blogga och publicera ut det innan 00.00. Men det ser mörkt ut. Sonen var hemma idag från förskolan pga under temp, Men vekar mycket bättre  nu ikväll.  J tog vabb bara för några timmar eftersom jag började 16.00. Tyckte det var onödigt att han skulle vabba hela dagen när jag ändå började sent. Fick skynda mig lite till jobbet men jag hann. Vissa dagar går det fort till jobbet och andra dagar inte. 
 
Tiden bara rusade iväg när man väll var på jobbet, ibland undrar man vad som händer och det var lungt ändå tycker jag. Så det var skönt.
 
Efter jobbet for vi och handla och vi hittade Tomtemaskinen både jag och J blev nostalgiska och köpte den. Ska läsa den när det blir december åt grabben. Den var som julkalender 1993 och jag minns den.  De borde verkligen sända om den. Det skulle vara så kul att se den igen.  
 
Här nedan  har ni en länk till första avsnittet:
 
 
 
Lite kvällsfika efter jobbet, fyndade en bit rökt vindelskinka på maxi, älskar ät snart priser 
 
 
Jag hittade tom min hall idag! Jag är otroligt dålig på att städa, men tänkte försöka städa till jul och försöka hålla det städat. Det mår man kanske bättre av och då kan man använd den städtiden till något annat. 
Sen har jag även bokat en resturang för mig och Carro. Vi såg senast när jag gifte mig vilket var i mars... så det ska bli trevligt med en liten dejt med en god vän och utan barn! 
 
Hann inte blogga innan 00.00 blev just klar hahaha.

Taggar: böcker, mamma, positiv, vardag;

Kommentera inlägget här :