Hemma hos mamma och pappa

publicerat i Allmänt;
Idag så åkte vi tillbaka med Cabu till föräldrna. Vi stannade på lunch och middag och umgicks. Lilleman sprang runt och härjade som bara den och åt pepparkakor.  Hundarna hade det bra och busade runt. Toto vart lite sur på grabbarna , men det gick över. Hon gjorde det väldigt klart för dem att hon inte löpte nå mera. 
Lyckades få alla 3 hundarna på bild. Fina vovvar! 
 
Grabben härjade runt som bara den sen fick han somna i en vagn. Han ville verkligen inte somna, men tillslut så somnade han. 
 
Saknar cabu lite grann , det är så tyst och lungt här. Han var alltid runt mig och for rutn som en liten yr fluffboll! Det var lite jobbigt med hundmöten och lite planering krävdes men helt klart värt det. Vill verkligen ha två hundar och det var en nyttig träning för oss. Dock blir det annorlunda  när man tar en valp och hunden växer upp hos en. Dock insåg vi att vi måste definitivt ha en större bil!
Cabu fick lite träning och han blev mycket bättre på vissa saker såsom att jag fick klippa klor och komma på inkallning. Dock måste man fortfrande träna på att bryta när han tittar på en annan hund. Men det är små saker. Skulle man lägga manken till skulle det nog gå. 
Fina cabu han är en genom snäll hund som bara vill mysa och hänga med ens äventyr. Lite skälligare och pratigare än Násti men riktigt fin.  Kommer att sakna cabu i sängen. Vi trängdes på min sida. 
 
 

Taggar: familj, finsklapphund, fotografering, hund, hundflock, hundfoto, hundintresse, lapskvallhund, vardag;

Kommentera inlägget här :