Bildbomb 2 av hundar och ett barn

publicerat i Allmänt;
 
Satt igår kväll och tittade på gamla bilder som jag fotograferade och det dök upp några gamla bilder på Cabu som valp när han var 12 veckor gammal. Fick för mig att dra mig ur under dagens lunchpromenad för att fotografera. Denna gången blev det portätt och det vart ändå en massa bra bilder på hundarna. Det vart massa enskilda porätt och det var roligt att få porätt av alla 3, tom sonen hann jag ta 1 bild av innan han slocknade. 
 
Det var inte så bra väder ute så jag ville vara lite snabb med det hela så kameran inte blev blöt och hundarna inte skulle se ut som två lerhögar. Pga halkan så vågade jag inte gå i skogen  så vi rullade ner till nydala. Var lite nervös då grabbarna ärligt talat inte överhuvudataget klarar av hundmöten. Men det gick bra. 
 
Men här nere kommer fler bilder. Det är så svårt att välja vad man ska publicera ut på facebook och instagram. Men det är lite därför jag har denna bloggen så jag kan publicera ut en massa bilder.  
 
På slutet av promenaden såg vi massa ekorrar också två eller 3 styckten var det.
 

Taggar: 2019, barn, canon, familj, finsklapphund, foto, fotografering, foton, hund, hundar, hundintresse, hundvalp, lapskvallhund, porträtt, valp, vardag;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lisa:

Otroligt fina bilder :) Hundarna är så söta :) Vad har du för kamera ? Du tar väldigt fina bilder :)

Svar: Canon eos 500 d objekt 50 mm
hemsdep.blogg.se

Kommentera inlägget här :