Första dagen på förskola

 Dagen började för mig redan vid 06.30 då Násti fick sin första runda sen efter det passade jag på att äta min frukost innan  jag drog upp lilleman från sängen vid 07.30  Han fick äta frukost och sen vart det på klädning och gå ut nästa runda med Násti inna  vi for hemmifrån.  Sen promenderade vi upp till berghem. Ska ta och klocka det så vi vet exakt hur lång tid det tar.  Vi var där lite väl tidigt men så kan det gå.
 
Vi var där inne på dagiset och lilleman hitta genast leksakslådorna och körp ifrån mig och ville hälsa på de andra barnen. Han var ganska obrydd om var jag var så det är en riktigt bra start. Jag tror ärligt att han kanske har blivit less på att vara hemma med oss bara ibland haha :P Det ska bli roligt för han att vara på en samisk förskola och höra språket hela tiden och det blir super bra! Dessutom träffa andra samiska barn :) 
 
Imorgon ska vi dit igen och då ska jag gå ifrån honom ett tag.
 
Han slocknade dock båda gågerna när vi gick dit och när vi gick hem  från dagis. sov en kort stund hemma innan lunch Sen fick han äta lunch och vi tog hundpromenad med H och Myren. Násti vart väldigt glad.
 
Dock tappade vi en vante så det var inte så kul. Ska se om jag kan hitta den under lunchpromenaden imorgon.
Jag tog och köpte mer vantar på marketplace också så det lär ju behövas. Nu måste vi som tänka på vad för kläder ungen ska ha funktionsmässigt. Ex galon grejer och Lilleman ska nog börja med skor också. He, det blir roligt får se hur många par skor man ska köpa.

Efter att vi kom hem från hundpromenad slocknade lilleman efter eftermiddags flaskan, det gjorde även jag kan jag säga. Vi sov en stund sen kom J hem och vi for till avion och handlade sockar med sockerplast under och även ett diskställ då vår diskmaskin gått sönder :( Hoppas det går att laga annars får vi fixa en ny.
 
Lilleman åt sen middag och slocknade sen. Jag ska nog gå och sova nu också . Ha en trevlig kväll.
 
PS: ja jag skrev dagis nu vet att det heter förskola men glömmer av mig . ds. 
 Samiska flaggan fanns på plats dagen i ära på univeristet :P
 
 
 
Familj | dagis, familj, förskola, mamma, mammabloggare, vardag | |
Upp