12/1

Hej
Jag har varit lite för seg för att blogga. Lilleman har en period av att vakna och skrika hela nätterna. Tror det är blanding mellan att det är tänderna och att det kan vara nattskäck tror jag att det hette. Det har varit lite jobbiga och sömnlösa nätter så att sitta och försöka formulera ord  ens muntligt utan att gäspa har kanppt gått. 
 
Just nu det som händer är jobbsökningar och även plugg som börjar på måndag, ska läsa en sista kurs innan jag blir färdig undersköterska. Det blev socialpedagogik då den inte har pratik och jag slipper läsa dubbelt. Plugga dubbelt med småbarn skulle nog inte fungera.  Sen så har jag börjat söka lite csn och natruligvis ska det krångla också. Brukar vara standard. 
 
Vad har hänt mer, vi fick dagisplats, på ersboda av alla ställen så det blir lite bussresor, men det kanske förändras sen till hösten så kanske vi får på de vi hade önskat eller närmare åtminstone.
 
Idag så sov vi hela förmiddagen hela bunten lilleman somnade inte förrens 05.00 sen vaknade han vid 10. åt lunch åsså såg vi ett djurprogram åsen gick vi och la oss.
 
Efter tuppluren så gav vi mat till lilleman åsen så gick vi en långpromenad med ungen och hunden. Vi tog och promenderade längst älven.
Sen när vi kom hem och åt middag och jag tog och bakade chokladrutor, provade göra mjölkfritt. Dock vart de väldigt smuliga men det var gott. 
 
Jag berättade tidigare att jag skulle ha månadsmål, men det skiter vi för jag kommer inte att kunna hålla det, men under året ska vi försöka fixa lite detaljer i hemmet.  
 
 
 
Allmänt | 2019, baby, bakning, barn, bebis, hund, mjölkfri, småbarnsförälder, småbarnsliv, vardag | |
Upp