Liam ett år

publicerat i Familj;
Ja idag kl 12.00  ca kom vår son ut på Sundsvalls sjukhus med akut kejsarsnitt. Vi hade aldrig tänkt att det ens kunde hända, vi hade fått dålig info om kejsarsnitt överlag. 
Första tiden var det tufft, mest pga av att ingen insåg att man skulle ha provat mjölkfri ersättning från början och att det misstogs för kolik.  På bilden nedan var han ca 1 vecka gammal. Vi for och hälsade på familj i Umeå och en sak som vi inte berätta då var att vi for upp för jonte hade arbetsintervju för det jobbet han har nu.  Vi ville inte ge falska förhoppningar för någon då. 


All hets kring ätande och vikt var väldigt drygt. Folk sa olika saker konstant. Men han är väldigt matglad och äter det vi äter. Vill han inte ha det så slänger han det till hunden. 
Hundar och djur gillar han verkligen. Han skrattar och skäller och morrar. Både aigi, myren, čabu, Násti och Tasman behandlar snällt. Liam kan vara lite hårdhänt ibland med Násti. Ute gillar han att vara i ur och skur. Både i affärer och i skogen. Precis som mamma 😉 se på olika djur är roligt 😊En vän till mig frågade en gång, är din unge aldrig sur eller ledsen. Jo när det ska sovas eller hungrig eller blöjan haha annars är han väldigt glad. Han kan vara morgogrinig. 
Ett tag kunde han nästan bara sova i vagnen bara vilket var drygt... Nu har vi gungstol och vagn inne men han sover oftast i din säng kring 00.00 😑.
Sovrutiner och mat har vi ännu inte lyckats med men det kommer. 
Vissa säger att man ska ha rutiner andra inte. Macka med korv och digestive kex är grejer. 
Livet är annorlunda men spännande och på måndag blir det samiskt förskola 😊. Ska blogga sen om ett år som mamma.  Men det kommer ev sen.  Bildbomb delux på pojken. Nu försöker han gå och härmar ljud. 😉Taggar: #familj #1år #bebis #barn #baby #vardag;

Kommentera inlägget här :