Helgen

publicerat i Allmänt;
Helgen har gått så otroligt fort, man hinner inte alls med ibland. Denna helgen har mina föräldar sovit över för de stod på gammlia marknaden och sålde deras hantverk. Jag och karln var hundvakter. Vi var dock en snabbis på marknaden i lördags och tog med cabu en stund för socialisering åsen fick han vänta en stund i bilen.  Det enda som vi köpte på markanden var lite torkat och rökt renkött. Sen på lördagen så kom Soch T med lilla N också som är Lillemans kusin. 
 
 
 
 
Sen idag så var vi bara hemma med hundarna. Det kliade så mycket i fingarna så jag bestämde mig vid lunch att ta ut hundarna på en myr för fotografering. Jag har insett att jag måste fixa en ryggsäck där jag kan ha kameran i. För jag tänkte att jag skulle ha varit ute med kamerna redan vid 9.00 tiden men Jag orkade inte riktigt. Bilderna blev lite sisådär. Men roliga. Toto såg till så bra att inte gabbarna sprang ner han. Det var lite halkigt ute och han ramlade några ggr men det gick bra. Toto sprang till han varje gång han ramla för att kolla att han var okej. 
Hanleden gör fortfrande ont och har försökt ta det lite lungt. Det har gått bra att gå med hundarna och vi har haft tur med hundmöterna att alla 3 har kunnat vara distraherade av godis så vi har bara stått stilla när vi har haft mötande hundar.  Dock behöver cabu träna lite mera på hundmöten. 
 
 
 

Taggar: 2019, Jul, julkänsla, barn, canon, familj, finsklapphund, fotografering, hund, hundfoto, hundfoto, hundintresse, lapskvallhund, småbarnsförälder, småbarnsliv, umeå, vardag;

Kommentera inlägget här :