3 December

publicerat i Allmänt;
Har inte haft tid att blogga utan gjort annat som att jobba och sova när jag har kunnat. Det är  inte så mycket som händer mer än att Násti har blivit klar för avel, ett separat inlägg kommer för det. Vill inte ropa hej än förrens det kankse kommit valpar så det får vänta. Kommer att vilja ha en valp också från en av de planerade kullarna.  Men ögonlysning och höfter och armbågar var fina så det är en lättnad. 
Har som velat hålla på med avel av just renvallare eftersom det är en ras vi har haft i familjen och den äldre typen som Násti liknar  finns det inte så många av den gamla sorten.
 
 
Har städat lite i helgen och fortsatt städa eftersom föräldrna ska komma hit :P är super dålig på att städa så det behövdes verkligen städas så det kan vara bra att få det städas. Ska ta hallen sen när jag kommer hem efter hobbet. 
 
Har julpynat lite och hittade en fin girlang till balkongen så det blev fint och samlade ihop saker och ting på balkongen.  Sitter och gäspar lite grann. Sista timmen innan jobbet är drygast .. sen när jag går till jobbet och ser alla som far hem. Men det blir nog bra sen när man börjar jobba. får träffa E sen också som jobbar natt så  hon kommer och säger hej innan man far. Nää nu ska man dra sig ut snart.
 

Kommentera inlägget här :