Veckan som gått

publicerat i Allmänt;
Hej
Ja denna veckan har mest inneburit jobb, jag har börjat på mitt nya jobb på ett demens boende som har precis öppnat här på ålidhem. Just nu är det heltid som gäller i  3veckor sen så blir det 75%  jobb. 
 
Förutom det så har vi hälsat på hos föräldrna och moster som var på besök. Fick träffa toto och lill valpen och `Cabu också :) De vart så glada av att se pojken :)
 
 
 
 
Sen nu i helgen for vi till mickelbo gård med T och V. Riktigt trevligt och kul.  Grabben fick tom sitta på en jak. Det var lite läskigt men sen var det kul när han insåg att den var mjuk.  Grabben försökte också ta och mata getterna dock med sten. Getterna ville inte ha sten. Sen knallande han på själv i de hagarna man fick gå in i.  Han tyckte det var super kul.
 
 
 
Sen idag så for vi ut till H och hennes familj och hundarna fick busa av sug lite. Násti skällde öven ut fåren lite grann. Han skällde väldigt bra faktiskt han blev inte hetsig utan skällde ganska kontrollerat men sen så var Hilda roligare att leka med.
 
Kaniner hade H också så liam fick se det också på nära håll 
 
 
Ikväll så blir det tvätt att fixa och sen till veckan är det jobb som gäller. Beställde lite nya skor och en ny kalender just för jobbet. Timberland kängorna testa jag idag, så sköna och bästa av allt jag blev inte blöt om fötterna. Ett par ska jag ta till jobbet för att ha där. De röda är lite mera som stads skor :) Kalendern beställde jag ifrån personligalmenacka.se
 

Taggar: 2019, barn, djur, familjeliv, familjeutflykt, hund, lapskvallhund, mickelbogård, personligalmanacka, shopping, umeå, vardag;

Kommentera inlägget här :