Nytt Jobb

publicerat i Allmänt;
Hej
Nu kan jag äntligen avslöja att jag ska börja på nytt jobb nu nästa  vecka. Nu ska jag börja jobba som det jag är utbildad till nämligen undersköterska.
 
Det är ett nytt vård och omsorgsboende som ska öppna. Det är spännade och ganska skönt att bara ha kanske typ ha 5 min till jobbet. Det ska bli skönt med fast jobb och ha nära hem. Det är en lyx att kunna rasta hunden på lunchen.  Sen skönt att få ett fast jobb. Jag kommer bara att jobba på 75% med tanke på sonen och hunden. Vi kan som inte båda jobba heltid.
 
 
Kanske delar med mig i bloggen sen hur vi löser våran vardag när vi väl kommit in i den.  Kan som inte berätta sådär jättemycket om mitt jobb som vanligt.
 
Hunden är ju mitt intresse så ska ev försöka gå nå kurser med han sen ta upp viltspårs träningen också. Kanske finns nån därute som är intresserad att köra lite spårningar eller rallylynad. ska ta rag i träningarna också.
 
Ikväll firande vi med egen gjorda fisch n chips gick faktiskt bra och det gick och äta men smeten fasna lite i bottena av kastrullen.
 
Vad gör vi annars, plockar bär och är ute till tjärnen. Njuter av sommaren eller sommarhösten så att säga. Bästa tiden på ett sätt . Lagom tempratur och bären har just kommt fram.
 
Vi förösker sakta men säkert få en sovrutin på grabben vi ser ju hur det går... lite svårt det där, men han verkar inte somna innan 22 i alla fall. men men.. vi jobbar på det. Nää nu blir det till att sova. 

Taggar: familj, familjeliv, jobb, nyttjobb, umeå, undersköterska,, vardag;

Kommentera inlägget här :