Helgen

publicerat i Allmänt;
 
 
Snart slut på helgen, tiden går så fort hela tiden man hinner inte med. 
 
Igår var jag ute på morgnen med hunden på en långpromenad på en timme. Jag vaknade ofrivliigt kl 07.00 tänkte att det var lika bra att gå upp och gå ut med han. På promenaden mötte vi iza en finsk lapphunds tik som han har lekt med när han var valp. De lekte jätte fint de kände ingen varandra. De hade lite svårt att skiljas sen. 
När vi kom hem  sen så lagade jag en tidig lunch och sen for vi på bondens markand och köpte gurpi och te från tehörnan  och sen for vi hem. Vi promenarade  till och från stan. Det var en härlig promenad bäst att passa på medans höst vädret är fint.
 
Sen på eftermiddagen träffade vi C , J och E och lekte lite vid lekplatserna tills lilleman somnade . Sen på kvällen fick lilleman ta och smaka på mannagrysngröt med sylt. Det var en hit.
 
 
 Idag har jag bara ängat tiden innomhus och sädat vårat kök. Jag vart så less på att ha det stökigt så nu blev det renare. Dock är det 4 rum till att städa, men jag tar ett rum i taget  nästa gång jag är ledig blir det sovrummet som blir städat grundligt. Det behöv ibland. Sen har jag försökt rensa ut lite grann på saker som  man inte använder. 
 
Vad händer ananrs, jo köpte en crosstrainer hem, Karln var gullig och for och hämta. Tänkte börja träna både mig och hunden. Sen ska jag nog ta en anna kurs med hunden när man fått ordetligt schema. :) En energisk ett åring behöver få ut energin.
 
Viltspår ska jag börja med en arbetskollega faktiskt. Dock är det uppehåll nu men de blir de söndagar jag inte jobbar. Vill ta anlagsprovet med min Násti. Men det får nog bli nästa år då papperna tar lång tid att komma. Men man kan börja träna så att man klara av det. :) vet som inte om det är något mer jag vill ta och meritera upp han i. Jo Bph ska vi också göra hade jag tänkt. Sen nån utställning. siktar in mig på vännäs och överkalix om papperna har dykt upp försås. sen ska ju han få jobba i renskogen lite mera också :) 
 
 

Kommentera inlägget här :