Fredag

publicerat i Allmänt;
Äntligen så har jag tid och ork att sitta att blogga. Det är mycket nu på jobbet och man är väldigt trött när man kommer hem. Jag har inte riktigt vant mig in vid att ha arbete på fasta tider efter mamma ledighet och att man jobbat timvik. 
 
I veckan fyllde man år och vart helt grund lurad av min karln. Han sa att han skulle på bio med nå kompisar, tänkte äh det gör ju inget. kan parkera mig i soffan och äta nått gott . rastade hunden och  och la ner lilleman i sängen sen helt plöstligt kring 20.00 kommer han in och jag tänker vad tusan?! jag börja undra om nått hade hänt. Men då kommer även svägerskorna och J hade sin trårta med sig också. Så lite fika blev det. Hade inte förvänta mig det. Under dagen hade jag jobbat och sen så farit till optikern och äntligen fixat nya glasögon och nya solbrillor.
 
Sen igår kom äntligen mina födelsedagsprestener. Här nedan ser ni bilder.  Först och främst så blev det nya muggar från wrendale . Dessa muggar har jag velat ha länge, men ja man har fått prioritera annat. Mitt mål är att byta ut alla våra kaffe muggar till dessa. Dock är de ju inte tvär billiga så det lär ev ta en stund. men ska försöka köpa lite två pack av dessa. Till jul kommer det nya så ska nog köpa då.
Sen så blev det en kokobok som jamie oliver skapat, det fanns riktigt goda grytor där som passar höst mörkret! ska blogga om det sen. När jag har provat dock tror jag inte att jag håller mig på den  beskattade lagningstiden hahaha. Många av recepten innehåller görnsaker som är bra för både barn och vuxna. Sen så tänkte jag börja med smootihes igen till mellanmål och ha med på jobbet. Ska ta och försöka göra lite olika just för imunförsvaret och att det katenske är lite nyttigare än en ja som det har varit nu en redbull 😑
Sen blev det en ansiktsmask från bodyshop. Har inte hunnit testa den än men det kommer. 
 
 
 
 
 
Idag blev det hundpromenad med unge och hund efter jobbet då J behövde sova lite :)  hihi man måste hjälpas åt lite grannn tog ut dem och sen så blev det ett städryck och jag hittade varagsrumms golvet. . Nu blir det nog sängen. hörs sen