Slut på påsken

publicerat i Allmänt;
Denna påsken bara flög förbi, dock har vi bara varit hemma och snorat både jag och lilleman har varit små sjuka. vi var på middag hos svärmor också en snabb sväng och jag passade på att mysa med Gizmo. Hon har börjat bli lite gammal nu , hon hade börjat bli smal igen så det är ju inget roligt. 😞
 För er som inte vet så är gizmo min katt men för att få ett lugnare pensionärs liv och ändå vara i mitt liv så fick hon flytta till min svärmor.  hon fyller 9 nu i höst så ålder börjar komma smygande.
 
Vi har ätit lite godis och tagit och fixat lite tvätt och tagit påskpromenad med vovven! Lilleman fick ett litet påskägg med singoella kex och mjuka godisar. Vi håller nere godis ätandet dels pga att det är fortfrande diabets risk på sonen och även för det är inte nyttigt. Jag själv har lagt av med socker ganska rejält när jag är gift med en diabetiker. Känns konstigt fortfrande att skriva att man är gift  hahaha så vuxet.
 Hållt på med att hitta alla dessa sockar., vi försöker nu att tvätta en gång i veckan för att det inte ska bli en enorm hög! 
 
 
Ikväll vid 22 ska jag jobba till imorgon så det blir middag hemma, en lite latmans chili. Vill gärna ha färska kryddor till och färskpaprika men men det får gå med torra kryddor. Det är bra att komma på att göra annat med köttfärsen som man har hemma. 
 
 

Taggar: 2019, bebis, familj, påsk, småbarn, småbarnsförälder, småbarnsliv, umeå;

Kommentera inlägget här :