30 april!

publicerat i Allmänt;
 April månad börjar ta slut, det är inte klokt hur vissa månader bara flyger fram.  Pojken har som sagt börjat ta några steg men även börjat vilja röra på sig mer ute. Vi har tillbringat mycket tid i skogen och lilleman har fått krypa omking. Hund och liten tyckte det var jätte roligt att få leka tillsammans ute. Ärligt föredar jag att han leker i skogen än i en lekplats med sand och mest troligt katt skit i.   (ja det finns massa hundskit i skogen också bland annat) 
 
 
Vad har man mer hunnit göra jo jag fotograderade 2 hästar, det var riktigt roligt men lite utmanade Måste nog skaffa mer dukar och sen att man kan höja upp dem ganska högt och även en steg till fotografen :p  Dock så tog vi det väldigt lungt och vi tog det i hästarnas tempo. Sen vara försktig att inte skämma dem eller liknade. Riktigt roligt. har velat fotografera hästar länge. Har inte hunnit ritkigt gå igneom vilka jag ville  publicera på min facebook sida men två på hästarna la jag ut nyligen. 
 
 
Sen gick jag och H ner med hundarna på stan, lilleman var också med, vi åt pizza ute i en park. Riktigt bra socialisering för hundarna, Násti fick sen ta en rejäl vilodag dagen efter.  Sern har vi väll inte gjort så mycket, bara vardagliga saker.  fått lite roliga besked, mer om detta lite senare! :)
 Bytt däck på bilen också, 
 

Kommentera inlägget här :