Äventyr/ Ny familjemedlem

Nu kan jag äntligen avslöja det, vi har skaffat valp och idag for jag upp och ner med tåg från umeå till kiruna och tillbaka. Jösses vilken dag trött är man också. For tidigt i morse med natttåget.  Sen kom till kiruna station som det visade sig hade flyttat på sig som jag inte viste om. Har som inte reflekterad över det tidigare. Sen var det bara att byta tåg igen. Hemvägen gick snabbare än dit vägen känndes det som.   
 
Det ska bli kul med ett eget liten valp även fast det var länge sen man hade en liten plutt, senast var ju toto för 6 år sedan dessutom föräldrnas valp och så cabu senast men  det var ju mitt sommaren under västa hettan så det var ganska självklart att han inte orka göra nått. '
 
Imorgon ska vi försöka gå runt på nån av de kortare sträckorna här. Allt är så spännade. Tågresan ner med honom gick super bra han sov hela vägen ner så det blev mat och vatten när vi kom fram.  Hann även säga hej till C i boden men tyvärr var det bara en snabbis då det var kort tågbyte.
 
Han har inte ätit ännu en hel potion men det kommer väll. Han fick namnet Násti som betyder stjärna vi tyckte att hans fläck på bringan såg ut som en stjärna. Han är en otroligt mysig kille och han var glad i sonen också. Han ej fota men de låg brevid varandra och som bara var.  Vissa stunder njuter man bara av att se. 
 
Liam var hos barnvakt och det gick bara bra! :)  Barnvakten kom och hämta upp oss från tåget. stort tack I och B för barnvakts hjälp. 
 
Lite bilder
 
Allmänt | |
Upp