15 september

Nu har vi kommit till mitten av september, höst luften börjar verkligen komma in. Det är både härligt och lite drygt. Inte nog med att man själv ska klä sig väl så måste man tänka på hur man klär lilleman. Han växer så det knackar! Måste snart kolla efter nya overaller igen.  Vi köpte de vi har på secund hand, viket var väldigt smart. Håller på att kolla runt nu överallt. Tror en med lite regnskydd skulle vara bra. eller galonbyxor. Vi får se vad vi hittar på.  Hösten är lite mysig faktiskt. 
Vad händer annars det är två saker som är på g men avvaktar en liten stund till med att skriva detta, några av er vet men inte alla. Lilleman har börjat äta mer och mer och nu ska jag börja försöka laga mat åt han själv för nu äter han som en häst. Han har också börjat få vällig och det gick ner som bara den. Vi har börjat köra mera välling än ersättning nu. Vi får se om vi hämtar ut mer burkar eller om vi bara kör på välling och gröt. Han har dessutom börjat krypa och kablar är  tydligen det bästa som finns. 
 
Har försökt börjat jobba med hans sömnrutiner men det är lite svårt och verkar fortfrande variera från dag till dag.  Men ibland lyckats han somna om igen även fast han vaknar. Han verkar sova mycket bättre nu när han äter mera mat, men tyvärr har jag läst att det kommer att ändra sig. suck. Men ja vi får ta det som det  kommer. 
 Lite bilder
Han är inte så glad i mössa, sen är den mössan för stor. köpte 2 olika sorter, men ena hann han växa ur innan vi han använda. Så nästa vintermössa som vi köper blir när snön börjar falla nästan. Det är så svårt med klädstorlekar och det skilljer sig från plagg till plagg och märke. Det är  rena djugeln.  Gizmo är lyckligt ovetande vad som kommer att hända 🤣
 
Familj | baby, barn, bebis, familj, familjeliv, höst, livet, småbarn, småbarnsförälder, småbarnsliv | |
Upp