Liam 8 månader

publicerat i Familj;
Hann inte publicera inlägget igår så jag gör det idag.
 
Idag (igår)blev Liam exakt 8 månader och för att vara exakt är valpen 3 månader exakt idag( Igår) också, men nog om hunden detta inlägg ska vara om Liam. Han rör sig väldigt mycket och han har en dragningskraft mot vattenskålen. Det är väldigt roligt att välta ut den hela tiden 😐.  Han äter ibland som en häst och ibland inget alls och vill bara ha flaska. Men han vill som ha lite plockmat, så vi har gett lite grönsaker, strips och grönsaker. 
 
Han älskar hunden och hunden älskar honom det är två stycken som är oskiljaktiga och hittar på dumheter samtidigt. Bästa var ändå när liam gav mer eller mindre hunden sitt kex, dock så förstod inte Liam att hunden tänkte äta upp den helt och hållet.  Så det blev lite missnöje från unge då, dock fick han nytt kex.  
 
Varje gång när han vaknar letar han efter Jonte så helger då vi båda är hemma är super roliga. Det är skönt att han inte är så bunden till mig och börjar skrika utan att jag inte är i närheten. 
 
Han är lugn utomhus och gillar när det händer saker, han kan ju sitta upp så sitta i kundvagnar det är grejer det. Han har växt ur sin bilbarnstol så vi har köpt en ny som passar Så den ska in i bilen. Det är typ det som händer med liam :)
(nu råkade komma in en bild på städservetter :P)