Typisk mammadag!

publicerat i Familj;
 
Idag har jag varit småbarnsförälder delux!  Dagen började med att ge flaska och sen vart det en promenad med H och lille s och vovvarna. Det var riktigt trevligt, men man fick ha lite spelrum gällande matning osv. Vi hade en barnvagnspromenad :) det var inte den första så men på ett sätt den första.  Hunden roade sig i diket mer eller mindre. 
 
 
Efter promenaden blev det tur till BVC för sprutor, vilket lille man inte alls tyckte om. Men det gick bra hade förväntat mig mera skrik, men icket. Klart det blev lite skrik men det får man leva med. Han var trött efteråt kan jag ju säga. Efter det besöket blev det apoteket, hade köpt för stora nappflask gejer så köpte storleken mindre.  Sen väl hemma så fick jag äta och lite pluggro. Efter det så ville lille man har mat, och nu åt han rejält! hrm, ska ta och göra flaskor med lite mera i . Matvrak! 
 
Sen idag har jag även fått plugga :) skönt har prov den 8 juni, sen om det inte får jag göra om hela kursen urk men kanske lika bra då medecin måste du som kunna .  Så en bra dag överlag idag. Kom även ihåg att boka tvättid. Nu ikväll så blir det att plugga förhoppningsvis , fixa flaskor och annat bestyr. 
 
 

Taggar: baby, barn, barnvagn, bebis, livet, mamma, mammaliv, mom, sommar, vardag;

Kommentera inlägget här :