Planering och tid

Äntligen så träffade jag en person som förstod precis vad jag menade med att tiden inte räcker till. träffade en barnmorska som la in en p stav. 
Trots att jag läser till undersköterska så gillar jag inte att få nålar i mig så  vi pratade om annat när hon väl gjorde det och hon är den enda som förstod att man har inte alltid i världen. De flesta jag har mött har sagt att mammaledigheten kan vara tråkig och ensam och tiden går långsamt. Jo tjena. Jag  kan försöka någon dag ta och skriva hur en vanlig dag ser ut för mig.  Jag har då mycket att göra känns det som ibland, de är allt från hushåll till plugg till att boka in plugg grejer till att ta hand om sonen.
Påtal om att boka in saker, min kalender höll på att gå ut och jag tänkte att jag skulle beställa en ny. Så jag kollade runt på olika sidor och hittade denna: https://www.personligalmanacka.se/SE/
Jag tog och gjorde en och blev jättenöjd, dock råkade jag göra lite fel insåg jag sen  jag la den bara 1 år fram från dagens datum, jag ville ha den från och med dagens datum till hela 2019, men det gör inget. Jag får fixa en ny till nästa år. Fick åtminsone en rabbatkod så då vart jagh nöjd.  Kankse provar göra en egen skrivbok också.
 
Naturligtvis så ska ju även allt hända på samma gång också, vissa saker krockar också så de gör ju en mindre glad. Tänkte försöka dra mig till en föräldraträff, tyvärr missar jag första gången då jag ska ha en skolgrej. typiskt!  
 
 
Nu blir det till att fundera på någon slags middag . Ha det bra!
Allmänt | familj, familjeliv, livet, personligalmanacka, planering, studentliv, studier, undersköterskastudent, uska, vardag | |
Upp