Ny barnvagn.

 
Dax för ett små barnsinlägg tänkte jag, det var länge sedan jag skrev om lilla L. Jag skrev tidigare att beganat är bra, och i onsdags gjorde vi ett riktigt bra fynd. Vi skulle köpa en ny vagn och fick tips på märket britax. Jag började kolla runt och hittade några på nätet, men vi tänkte att ja vi väntar ett tag till. Karln skulle fixa en elcyckel så det går ju före lite grann. Men på myorona lyckade vi hitta en britax vagn. Blev jätteglad. PÅ nätet kostnar de närmare 3000 nya de billigare varianterna sen går de upp mot 12000. Sen begangat kostar det också kring de priserna. Så att hitta en britax för 250 på myrorna var rena fyndet. 
 
Varför är dessa vagnar bra, jo 1 de är lätta och väldigt lätta att ta med i bilen. Sen går sitsen att ändra till liggläge och sittläge. Vilket passar oss jättebra . Lilla L har börjat att titta mycket runt omkring ochlyssna på ljuden runt omkring.   På vintern blir det kanske lite drygt. 
 
Gizmo var definitivt tvungen att prov ligga i den. Hon tyckte den var också mysig att vara i. Jag får fixa en cyckelkorg som hon får sitta i och åka med i vagnen hahaha.
 
 
 
 Min lilla gladfis, som vissa dagar driver mig fullkomligt till vansinne. Som idag, har jag inte hunnit plugga som jag har velat utan han var varit vaken i princip hela dagen. yay!
 
Familj | Härnösand, barn, barnvagn, bebis, britax, livet, småbarnsförälder, småbarnsliv, vardag | |
Upp