Hundar och barn (och en smula katt)

Hundar och barn känndes som ett bra ämne att skriva om nu när jag har haft Darfi och Toto hos mig. Det är intressant att se hur hundarna är med lille L.  Jag har kännt att alla djur enklusive vänners djur har fått nosa på lille L för att avdramatisera det hela. Jag tycker det fungerar faktiskt. 
 
Hursom helst Darfi, Toto och Aigi är helt olika individer och beter sig olika kring L.  Aigi som bor här, vet att han tillhör flocken, men finns det mat eller annat så är det mera intressant. Toto vet inte riktigt hur hon ska göra eller vad hon ska göra så hon pussar lite grann sen så går hon iväg.
 
Darfi gillar verkligen Lilla L, han har gått runt och vaktat hela tiden och hållit koll. Var ute med hundarna en snabbis runt huset när lillen sov. När vi kom in gick Darfi direkt in och kollade att allt var okej med lillen .  Darfi har haft valpar tidigare och är väldigt brydd om allt smått. 
 
Lille L har lite problem med magen och gråter mycket. Darfi satte sig ner framför oss och bara viftade på svansen. Underbara hund. 
 
Hade hjälp av svägerska v att gå lunchpromenaden idag, det var skönt. Tikarna kan vara lite dryga i koppel och nu ikväll så gick jag och karln en sväng.
Darfi och Gizmo tog åt sig att vakna lille L. 
 
Naturligtvis så ska man inte lämna djuren ensamma med barnet, och sen när barnet blir äldre måste man lära dem att inte dra i hunden etc. När det gäller mat för hunden får nog hunden alltid äta ifred. Sen är det viktigt att hunden får vara ifred också. Ungen ska inte göra vad den vill med hunden. Jag gillar på ett sätt hundar som inte är brydda heller om barnet som Aigi, det är ganska skönt. Sen är det gulligt att vissa hundar vill pussas, men ibland blir det lite mycket.
 
Toto hittade en tennisboll och for upp på sängen och höll på att leka med den hahaha :P
 
 
Allmänt, Hundar, djur, foton | baby, barn, djur, familj, familjeliv, hund, hundvakt, hundägare, husdjur, lapskvallhund, mamma, sommar, umeå, vardag | |
Upp