Dan före tenta

Altså denna satsans tenta ångesten! Det e fan inte klokt, min hjärna har helt slutat fungera, för att vara helt exakt så är det den vänstra halvan av min hjärna som har helt slutat fungera känns det som.  Suck! Tentor är det värsta jag vet. I detta fall så förstår jag varför det är viktigt med att man kan det utantill etc. men satan! Ja detta inlägg kommer att innehålla massa svordomar. 
 
 
Jag har väll lagt lite press på mig, + att allt känns som att det blir extra viktigt nu när man har barn. Det känns som jag måste verkligen prestera. suck.  Sen känns det som att jag har fått press på mig från andra som ja folk menar väl men det blir ändå pressande. 
 
Som jag har sagt tidigare så blir jag alltid klar med mina studier förr eller senare!  Det känns som jag har  större delarna i skallen men inte allt, men tänker inte  spekulera hur det kommer att gå eller nått gör bara saken värre. 
 
Inför tentor så skulle jag vilja stänga av stress känslor och allt annat, men har svårt för det. 
 
Idag så har det varit annars en ganska bra dag, lille man han har varit på gott humör och jag har ändå lyckats att plugga. Sen kom svärmormor så att säga på besök för en kopp kaffe.  Det var trevligt.  
 
 
 
Vad annars hänt, jo vi har gått med i en föräldragrupp. Lille L tryckte det var konstigt med så mycket barn runt omkring. Han somnade tillslut. Det finns ju öppen förskola också, ska försöka ev dra mig dit nästa vecka när jag inte har plugg.
På ett sätt känns det konstigt att prata om vad man gör eller hur det känns att vara förälder? Hrm. Det enda är väll att jag ska komma ihåg en annans personr. Jag vet inte hur jag ska svara på det. Jag har som tagit hand om djur hela livet och även flask matat  en renkalv. Skillanden är väll att djuren växer upp på ett år och man behöver inte dagis eller krångla med försäkringskassan.  Men det är spännade och annorlunda! Vi har roligt tillsammans. Han har blivit mycket annrolunda nu. mer om det i 3 månaders inlägget.
 
Nu ska jag äta och se unga mammor. jag vet faktiskt inte varför jag glor på det, men det började när jag var gravid, ville ha nått att realtera till eller nått, även fast jag skiljer mig väldigt mycket ifrån dem. Det är ändå lite intressant att se. 

Efter att tentan är gjord så jäklar ska lägenheten bli fin!
Lägger in mina favvobilder på pojken min, Han är så söt när han är glad! :)
 
 
 
Allmänt | |
Upp