Landat hemma

publicerat i Allmänt, Familj, kärlek,;
 
 Vi börjar med att säga : Glad påsk! 
 
Nu har vi landat i Umeå, dock lite kaos fortfarande hemma, men det mesta har blivit uppackat. Köket blev jättebra med vårat nya bord som vi hade i Härnösand. Ska visa bild senare på köket vi ska ta och fixa nån hylla för kokböckerna också.  Det blir väll att ta och fixa upp detta hem nu ordetligt, nu när vi inte ska flytta förhoppningsvis. Vi ska nog bo kvar här ett tag (förhoppnigsvis) ,men man vet aldrig. 
 
Vad har vi haft för oss  förutom packningen så  har vi återförenas med hund och katt ockå och sen har vi gått promenad med barnvagn med  sägerska och svåger och lea. och även vairt på påskmiddag där. 
 
Nu kör vi lite ledig/ uppacknings helg under påsken sen på tisdag börjar allvaret igen. J börjar Jobba och jag ska ta tag i plugget ordetligt. Har prov i maj så det blir att plugga inför det utöver att ta hand om barn och hund och katt. 
 
Det känns riktigt skönt att vara tillbaka och det är lite annorlunda att man har ett barn nu men inget som var oväntat. Det som också är bra är att många av mina vänner har barn också så jag är inte ensam med barn. 
Kan säga också att skriva detta inlägg har tagit mig 2 timmar. Det blir mycket spring över allt haha. 😆