Hemma helg

Lilleman har en liten förkyling så vi har varit hemma  med han i helgen. Han hade feber och idag så verkar han sova väldigt länge. Han brukar vara vaken vid denna tiden men han sover nu som en stock.  (eller rättare sagt gjorde det när jag började skriva på inlägget haha. 
 
Är utan telefon tills förhoppningsvis nästa fredag. jag har ett skydd baktill telefonen vilket gör den baktung och precis innan jag skulle fara till tentan på fredagen så ramlade den ur min ficka och rakt ner i skärmen. Denna gången klarade den sig inte . suck. For och lämnade in den. Som tur är betalar jag försäkrning på den så att den kommer att gå på den. måste dock bara betala självrisk då.  Kan nås via mejl och på chatten på facebook eller via J  telefon.
Tenan ja, jag svarade på alla frågor igen så vi får se hur det gick denna gången. vill inte ha några förhoppningar alls på det vi får se. 
 
J jobbar idag, sen efter det ska vi äta på sjöbris och faster ska vara barnvakt. Hade tänkt ha med lilleman men faster kunda vakta. Så det var ju bra.
 
Insåg just att vi är i mitten av Juni redan?! vad händer med tiden igentligen!
 
En annan sak som jag kan berätta är att vi ska gifta oss nästa sommar! nu blir det inte ett sånt där stort bröllop tjosan som man ser på tv osv men ja det kommer att blir roligt!. mer om det i ett separat inlägg. Försöker att  hålla bloggen lite mera strukturerad.
 
Nu ska jag och hunden ta en promenad med lilleman :)
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp