sömn

publicerat i Familj;
Sömn
Tänkte blogga om sömn. Jag själv har haft problem med sömnen senaste  månaderna tom när jag var gravid sista månaderna. Jag satte höga krav på mig själv att måsta vara vaken och göra saker hela tiden.  Senast var jag tvungen att vara vaken när lilleman sov då jag pluggade samtidigt.  Tänker nog inte göra om det.  Mitt humör har inte varit bra senaste månaderna heller har varit så trött och det har varit jobbigt. 
Nu försöker jag alltid att lägga mig när lilleman somnar innomhus, oftast somnar jag faktiskt. Det är inte jätte länge, men orken blir bättre av det. Problemet är också att lilleman har oftast sovit i vagnen när jag varit ute med han. 
 
Det är många som har sagt att sömnen är viktig, nu först har hag insett att det borde jag har lyssnat på, dock hade jag mitt plugg, det gick vägen men frågna är var det värt den extra stressen men jag är glad att jag gjorde det. Det är svårt att proritera sömnen. Jag får skuldkänslor över att jag inte gör saker hemma förutom att ta hand om honom och hunden och sen sover, men jag mår ev bättre av att ta ner kraven lite grann. Igår tog jag ett ryck och städade badrummet helt och hållet.  
 
Det är vikitgt att sova för oss vuxna också inte bara bebisar. 
 
Karln säger ju att jag ska sova , och det gör jag ju nu och mäker att kroppen mår bättre.    Nu ska jag ut med hunden. 
 bilder från googel.