Ny månad

 
Jösses vad jag glömmer bort saker och ting, fast vissa saker är viktigare att göra just nu.  Tiden går ganska fort så man hinner inte med riktigt. Är hundvakt just nu till Myren som är Aigis kusin faktiskt, men det är så olika. De är raka motsatser till varandra. Det är så härligt att ha två hundar. Vi har pratat jag och J om en till hund, har även kollat på lite andra raser en lapsk vallhund. Jag vill ju börja med avel med lapsk vallhund, men ska ha rätt individ för det och ekonomi . Ska jobba och fixa lite budet faktiskt. Men nöjer mig just nu att vara hundvakt. 
 
 
Som vanligt håller jag koll på hundarna och Myren har koppel på sig för hon lyssnar inte riktigt än, men de håller sig kring mig hela tiden och så fort de börjar nosa omkring så kopplar jag dem. De är inom koppel avstånd.  Dessutom var vi i en skog där det är jättemycket folk i så djuren borde vara ganska bortskrämda . 
 
Lilleman har lite av en förkylning just nu, inge roligt, men dock kan det vara bra att han får bygga ett imunförsvar mot förkylning.  Han har i alla fall inge feber.  Han växer som han ska och vi försöker ge han lite smakpotioner. Vissa saker går ner andra inte. Men det kommer väll.
 
 
Vad har jag gjort mera, jo jag har bytt bank eller håller på med det i alla fall, väntar på att mitt kort ska komma så ska jag byta helt.  Tänkte det är smart om jag och J har samma bank  även fast swich finns så. Ska bara bli drygt att lära sig ny kod etca haha. Men det är smidigt att vi har samma bank utifall att vi snabbt måste överföra pengar till varandra eller liknade. Känner mig även lite vuxen när ,man gör sånt hahaha. 
 
Nu ska jag mata lilleman.
 
 
Allmänt, Familj, Hundar | baby, barn, bebis, familj, familjeliv, förälder, föräldraliv, hund, hundar, hundägare, samboliv, småbarn, småbarnsförälder, vardag | |
Upp