Ny bloggkategori: Mat

Dags för att presentera nästa kategori i min blogg som jag tänkte ha i bloggen och det är en mat kategori. Tänkte tipsa lite över mat jag lagar till vardags och ska försöka laga lite nyttigare mat och föröska laga lite annorlunda mat. Även bakning kommer att gå in i denna kategorin. Tänkte det kan vara roligt att blogga om lite olika teman och ämnen och matlagning är något jag faktiskt håller på med till vardags. Sen nu när jag kommer att vara mamma ledig så kommer jag ev ha lite mera tid till att laga mat. Jag väntar lite på bokrean så man kan fynda lite kokböcker.
 
Men ikväll kan jag skriva att jag fick en ny mixer av karln så att man kan göra lite smootihes. Jag ska försöka mig på att göra en super nyttig grön smootihe men det har varit svårt att hitta en bra grön smoothie som inte smakar blä. Mixern vi köpte var av netonnets märke andersson. Tyckte den var prisvärd och för mig fungerar det bra. Jag ville inte ha en alldeles för dyr då den faktiskt ska bara göra smootihes. 
Idag blev det en smootie med bär och pannkakor
 
2dl Blandade bär (kokade innan då det var ica basic
2 apelsiner
2 dl hälsoyoughurt verum
 
Pannkakor
 4 ägg
7 dl mjölk
5 dl vetemjöl
och smör till stekning
 
 
Nu under kvällen så har det även blivit lite vindruvor och lite chips också om jag ska vara ärlig. Men druvorna var mycket godare. Försöker köpa druvor när de är bra pris. Älskar verkligen druvor.
 
 
Mat | hälsa, kost, mat, matlagning | |
Upp