Fredag

 
Hej
Jag  tänkte passa på att blogga lite idag nu innan min kära karl kommer hem från jobbet. 
Vi har haft besök under två dagar kan man säga av mina föräldrar och de for hem idag och de tog med sig Aigi också så hon får var hos dem till efter förlossningen. Tycker det var en bra lösning! Det har varit ganska synd om henne senaste månaden när jag inte riktigt orkar gå och röra på mig och sen nu när det börjar närma sig förlossning så kan det vara bra att inte ha hunden att tänka på. Aigi hade dessutom sällskap av Darfi. hon blir mycket lugnare av hans närvaro så frågan är om man Senare ska skaffa en äldre hund ett tag för att ta ner hon på jorden i vardagen men det blir ett senare problem. Jag ska blogga sen om hundar och hundplaner men inte just nu.  En bild på dem när vi firade våran årsdag . De letar hundmat i gräset.
 
Lite babyshopping har det blivit också. Vi fick väldigt mycket från kompisar och vi har fått låna etc. Men kände att vissa saker vill man köpa nytt , men vi har inte handlat sådär jätte mycket.  Ska packa min BB väska färdigt denna helgen . Kommer ett inlägg om det också sen. Sen vet vi inte heller hur stor ungen kommer att vara . Det kan ju variera det är inte säkert att lillen är så stor eller så är den liten.  Men hittade några saker som vi behövde som skor och nå mindre vantar . Sockar som är lite varmare och en baby filt. En body också :)
 
Jag tänker inte riktigt köns mässigt när jag väljer kläder, det spelar ingen roll riktigt, jag försöker inte välja kläder trots att vi vet 80% säkert vad det är så kan det vara nått annat. Jag köper det jag tycker är gulligt och praktiskt och gärna lite större så ungen kan ha det så länge som möjligt.  Det är så gulligt att köpa små saker vantarna var så otroligt söta :) 
 
Jag ska försöka få viaplay att fungera på ps4n också. Älskar dessa play tjänser ska sitta och stäck se greys and antomy :P
 
 
 
Just nu sitter jag och ser på Barnsjukhuset , riktigt intressant och ser verkligen att det är det som jag vill jobba med i framtiden. Jag vill nog bli färdig med uska och gärna barn och jobba inom barn. Jag vet inte vad det är det är något som tilltalar mig mot det. Vem vet jag kanske tar mig i kragen och läser upp matte b och söker till sjuksyster senare och går det med :) Tanken har slagit mig men tänkte jag börjar som uska sen får jag se. Som sjuksyster har du mera ansvar och har läst att det kan vara lite jobbiga studier när man har dyslexi. 
Allmänt, Familj, Hundar | 2018, barn, bebis, bf2018, familjeliv, framtid, gravid, hund, serier, viaplay | |
Upp