Dejt i sundsvall

publicerat i Allmänt, Familj;
 
Idag efter lunch så tog jag och karln en tur till sundsvall. Först så Stannade vi i birsta och plockade upp lite baby stuff. Vi hittade en jättefin flodhäst och så köpte vi en bebis handuk och nappar. Sen for vi på Hm och köpte lite bebis kläder och kläder till J och ett till par mjukisar till mig.  Orkar inte kolla efter kläder just nu när jag är gravid och sen när jag ska försöka gå ner i vikt. Det blir väl nå löpar tights och skor sen . 
 
Efter Birsta så for vi mot sjukhuset, vi kollade vägen så att vi ska hitta när det börjar närma sig . Det var inte så svårt att hitta vi tog och följde alla skytlarna utan en irrterande gps. Det gick bra, åtminstone att hitte byggnaden och entrén. Men det skulle inte vara så svårt att hitta till förlossningen.
Sen  bar det vidare till sundsvalls centrum, vi bestämde oss för att vi skulle äta ute och vi strosade runt lite i centrum och ett av shoppingcentrumerna. Jösses säger jag bara. Jag föredrar Birsta faktikst framför centrala sundsvall. 
 
Vi strosade runt och tillslut så hittade vi ett väldigt bra ställe att äta på. Det var jättegod buffe och jätte mysig stämmning och det passade oss perfekt. Här nedan är stället vi var på :) Trevlig personal och god mat. 
 
Efter maten så for vi på bio också vi såg sista delen av the maze runner. Dock kom jag ärligt talat inte ihåg andra filmen så var lite lost i storyn men det var trevligt ändå att gå och se. 
 
Som sagt en väldigt trevlig dag där vi umgicks, Inser att det kanske kommer att var många sådana här dagar senare när det bara är vi två. Dock tog höften och knäna väldigt mysket stryck av detta och jag har nu ont.  Så imorgon blir det en lugn dag hemma för mig. Sen så jobbar karln imorgon, Han skulle vara ledig i helgen så då blir det en hemma dag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Taggar: baby, barn, bebis, bf2018, dejt, familj, familjeliv, gravid, livet, vardag;

Kommentera inlägget här :