Bebis uppdate

En liten bebis uppdatering, magen växer eller ja nu växer den kanske inte så där jätte mycket den verkar börja sjunka faktiskt. Jag är mer eller mindre en tickande bomb just nu. Håller mig mycket hemma dels för att vädret är blä och det är inte kul att promenera själv 
 
Hur som helst så tog jag och fixade spjälsängen så den står färdig. Jag la dit även några gossedjur 2 är nya och en är min gamla. Tyckte den kanske ungen skulle tycka är mysig. Just nu har vi inga djur hemma så gossedjuren får duga tillsvidare. 
 
Jag börjar villja ha ha ut ungen nu är less på att väga 77 kilo och ha knän som inte pallar vikten och magen i vägen haha. 
 
I förrgår natt så sparkades det rejält i magen. Hade lyckats somna i fästmannens famn eller mot honom och han kände rörelser som bara den. Nu tror jag magen börjar sjunka lite . 
 
 En sak som jag har varit dålig på under denna graviditeten är faktiskt att sova. Det kommer ju knappast att bli bättre sen  men det får vara. 
 
Det var skönt att få lite bebisstuff gjort och tog även och plockade i all smuststvätt i korgen. Lite svårt att böja mig ner kan jag säga. 
Älskar den fluffiga flodhästen vi köpte, den är mjuk och gullig. Älskar gossedjur! 
 
jag läste en artikel om nått som heter pusch present, vilket jag kände var det mest korkade jag har hört. Jag menar vist det är jag som kanske gör mesta jobbet men pappans roll är ju också viktig. Jag sa tll karln att enda jag vill ha senare är en entrecoté hahaha. Jag vill inte ha en puschpresent så? tycker det var väldigt konstigt. sen det som var på listan var typ handväska smyken etc. Nää om han ska ge mig nått så får det vara mat hhaha. 
Familj | baby, barn, bebis, bf2018, familj, familjeliv, gravid | |
Upp