Aigi bildbomb

Idag är det 3 år sedan denna underbara donnan flyttade in hos mig. Hon är min första egna hund och första egna lapska vallhund. Så tänkte att hon förtjänade ett bildbombs inlägg på min blogg. Mycket har vi hunnit med allt från utsällningar till flyttar. 
 
Det som är här näst är faktiskt att gå en nosework kurs och ta nosework prov eller gå nån annan kurs. Känner att jag behöver göra nåt mera med damen än att träna själv. Nosework är en lugn aktivitet och då får hon använda nosen. Det som jag behöver hjälp med där är markeringen hur hon lungt ska markera den. 
 
Sen när vi vet hur framtiden blir ska aigi få en hundkompis också vad får vi väll se. Men nån kompis lär det bli. Jag är så van att ha två hundar och de har sällskap av varandra men vi får se när det blir. En sak i taget.  Aigi har ju många hundkompisar. Bland annat, Tasman,viris,lea,Steven , Darfi Toto.och många fler! 
 
 
 
 Just nu är hon på kollo hos föräldrana, men snart så ska hon väll komma ner igen . Vi saknar henne och Gizmo. Vädret blir nog bra också så att man kan vara ute på våra vår promenader som vi brukade. 
Hundar, foton | foton, hund, hundar, husdjur, lapskvallhund | |
Upp