Kändisbloggare jag klickar mig in på

publicerat i Allmänt;
 
Hej
Jag har inte så mycket att blogga om riktigt så jag tänkte skriva om de bloggar jag klickar mig in på. Jag gillar att sitta och klicka mig in på olika bloggar på blogg.se Dock så finns det kändisbloggare som jag tar och läser ganska ofta eller klickar mig in på. Dels för inspration och dels för att se vad bloggar om. Många bloggar om kläder och outfits och har mycket bilder på sig själv. 
 Min garderbob är väldigt basic och tråkig just nu. Inte för att jag har ett mode intresse men jag har  börjat fundera på att försöka anstränga mig, men när man är 90 av tiden ute i skogen med hunden så behöver man kläder som  man kan röra sig i och kanske inte den finaste jackan. Jag gillar inte just nu heller eller om jag någonsin har gjort det ha bilder på mig själv helkropp. Men förhoppningsvis så kommer det att ändras sen. 
 
Den första bloggen som jag brukar klicka mig in på är Fokis blogg. Hon är en norrländsk brud som flyttade till Umeå och sen så blev hon väldigt stor och nu så ska hon också ha barn så man kan relatera lite grann förutom att jag inte  har en massa pengar hahaha :P Länk nedan: 
 
http://www.fokis.se/
 
Den andrqa bloggen jag brukar kolla in är bianca ingrossos, jag såg ett avsnitt av whalgrens värld och tyckte det var ganska roliga faktiskt så jag har faktiskt gått in lite då och då och läst hennes blogg. Tycker hon är ganska underhållande
http://biancaingrosso.se/
 
Sen har vi några här nere som  jag brukar också kika på men det e mera för att de just är kända 
http://kenzas.se/
http://kissies.se/
 
Självklart hade det varit roligt att ha igång en blogg med många läsare och det är ju roligt att folk är intresserad av det som man skriver om. Men det krävs så mycket att få en blogg stor . Jag känner att jag inte har orken för det. Dock har jag börjat strukturera upp den och jag tror att det kommer att komma lite olika blogg inlägg sen.  Sen jag känner inte behovet att fota precis allt vad vi äter och gör jag glömmer oftast bort det sen just nu har jag inte ork för det. 
 
Förutom kändisbloggarna så läser jag lite olika bloggar, tycker det är roligt att klicka in på olika människors bloggar och läsa om olika saker såsom hästar, träning, foto, etc även mat och några pappa bloggare har jag också läst och tycker det är intressant. 
 
Jag gillar att använda bloggen som en slags stausuppdatering till facebook och sen behöver inte facebook heller bli så bombaderat av bilder heller. Jag kan lägga upp mer bilder på bloggen än på facebook. Jag har bloggen för mig själv också lite grann. Dels för att öva att skriva och dels för att jag tycker om att titta tillbaka vad jag har åtsakommit.