Liam 10 månader (27/12)

Idag (igår vart lite saker som kom emellan när jag skrev inlägget). blir vår son tio månader, nu står han och dessutom vill stoppa i sig det vi vill ha. Hans tänder håller på att komma alt flera så nätterna är som det är. Lite lustigt att man ska försöka få in rutiner men de går inte att hålla eftersom han utecklas som han gör? Sen har det känt som att man ska skynda på allt enligt bvc och att det kommer nya studier om allt hela tiden om vad man ska göra med ungar och ge för mat och angående välling. Man blir tokig!
 
Nu under julen har Liam fått smaka allt som vi har ätit, allt i små mängder tom torkat renkött och rökt renhjärta. Karln sa att han borde väll inte äta sånt. jag svara antagligen inte men jösses han ska väll inte äta nått jag ger han igentligen isåfall. Allt är i små mängder, även lite godis. 
 
Dock ger vi inte så mycket sötsaker åt honom då vi inte vet hur ärfligt diabets är. Tydligen så är indien också ett land som har mycket diabets. Nu har inte jag det, men jag kan vara den generationen som hoppade den och det innebär att liam kan få det. Det är inte jätte vanligt men vi håller utik och kollar lite då och då.
 
Har läst lite och det är barn i hans ålder som får det och tyvärr tar inte sjukvåden det på allvar ibland då de säger att det inte är vanligt.  Det är fruktsansvärt frustrerade att veta. Samma gällde hans mjölkallergi, vi märkte av det men sjukvården avfärdade det tills han hade fått utslag. Varje matning och nattinig var ett helvete!  Nu är det bättre. 
 
Dock har han inga riktiga sovrutiner då det nu har blivit rubbat och jag vet ärligt inte varför, mest troligt tänderna som spökar. försöker ge han gröt och vällning så han inte somnar på tommage men nu verkar han inte vilja sova förrens sent och jag vet ärligt inte hur ofta man ska väcka han. Vill som inte väcka när han sover sött. 
Några få steg har han gått och försöker klättra på tv möbeln. Han får se tv och barnprogram när han ska äta , men ibland ser han saker som jag vill se. Så länge han äter så är jag nöjd.  Han älskar banan och klämmisar. Kan rekomendera att köpa klämmisar på matsmart.se Mycket billigare där  än på ica. Man kan köpa hela kartonger. Jätte smidigt när man är på vift. 
 
Lite blandade bilder på pojken
 
 
 
Allmänt | baby, barn, bebis | |
Upp