17/12 Barn och hundfotografering

Tiden bara flyger fram, man hänger inte riktigt med det går så fort med allt. Hunden och ungen blir bara större och större. Ungen äter bitar själv och står mot möbler och hunden växer min lilla fluffboll börjar bli avlång. 
Idag var det väldigt fint väder ute så vi tog med oss kameran ut och tog lite snö bilder ute. Ungen tyckte att det var roligt att få krypa omkring i snön. Vi var ute i ca 2h. Hunden vart lite less och behöva sitta fitt ett tag men det är roligt att få med båda och ensam bilder på båda. Det är roligt att kunna själv ta bra bilder på både unge och hund och det är roligt som fotograf också att få öva att fotografera både hund och barn och kombinationen. Det är roligt eftersom man vet aldrig vad de hittar på det är därför jag älskar att göra det.  
 
 
Här nedan är lite bilder
 
 

 
 
f
 
Vad har vi annars gjort, vi har försökt få det lite jul fint, går sådär, dock är julduk och vardagsrummet hittat, ha, men vi har lite kvar. Sen jo vi var på julkonsert i kyrkan faktiskt i söndags,glömde föreviga det ha ha, så bra influencer är jag. Vi var och såg på svägerskornas kör. Liam skötte sig jättebra , dock fick han  det lite tråkigt sista halvtimmen då ville han inte sitta stilla. Men det var roligt att se dem och några andra bekanta ansikten.  Sen for vi på hemakväll och plockade upp trillingnöt , de har den bästa chokladen på lösvikt på hemmakväll. Ska köpa lite till jul sen. Njuter av det sita av min "ledighet" innan verkligheten börjar. Ska ev plugga och söka jobb. 
 
Snart ska jag även fila på mitt nyårresumé. Brukar skriva ett  varje år. Riktigt intressant faktiskt. Det händer saker varje år både stora och små grejer. 
Familj, Hundar | baby, barn, bebis, fotografering, hund, mamma, mammabloggare, mammaliv | |
Upp