Augusti

 Ny månad igen!
Försöker ju blogga alltid i början av månaden  det är roligt på ett sätt att se vad som händer etc.  Just nu vill jag som restena av sverige att värmen ska lägga sig. Man orkar inte göra någonting. Det är lite svårt att hålla sig aktiv något som jag vill göra men värmen sätter lite stopp för det. Träningen har blivit lite lidande, jag har blivit smalare men jag har tappat muskler så det ska åtgärdas. Jag skulle vilja träna på iksu men just nu finns inte tiden sen känns det som att kan jag inte träna hemma så vad säger att jag kommer att dra mig till iksu. 
 
Vad händer annars lilleman är 5 månader, hur gick det till?! jisses! Han är mycket gladare nuförtiden och social och kan ibland ta och roa sig själv på lekmatta och i sin säng. Så det känns skönt. Han har börjat få smaka av dels det som vi äter och klämmisar har jag köpt faktiskt tycker de var så lätta att  ha dem.  Det som vi måste tänka på är att han ska ha det mjölkfritt.
 
Att hinna saker är as svårt, fattar inte var dagen tar vägen. jag gör flaskor fyller diskmaskinen, diskar upp flaskor promenar med hundarna och ja. Dock är det skönt att kunna ta ungen till sängen och ligga brevid och blogga. Dock vet jag inte alltid vad jag ska blogga om, mina dagar är ganska enformiga. vissa dagar är sämre än andra. Vissa dagar kan han vara på as dåligt humör och bara grina i x antal timmar  och svår att lägga. Han börjar få tänder så det är därför han har gråt perioder. Som det här blogginlägget tog hela dagen att skriva. Jag började imorse åsen kom livet ivägen haha :P  Men så är det.  Jag vill investera lite mera i bloggandet men det går långsamt. 
Men vem kan säga nej till detta ansiktet :) Jag älskar den andra uppvakningen om jag säger så när han är glad och nöjd. Han vaknar första gången vid 06.00 ca och är vrålhungrig sen somnar han om i bästa fall eller är vaken i en till till en och en halv sen somnar, och sen när han vakna är han super glad och ler och skrattar :) Det är det bästa när han är glad och låter och inte skriker.
 
 
 
 
Familj | baby, barn, bebis, familj, familjeliv, mamma, mammabloggare, mammaledig, mammaliv, småbarn, småbarnsförälder, småbarnsliv | |
Upp