Slut på vecka 15

 
Hej
Veckan börjar lida mot sitt slut, vad har jag gjort i veckan?
 
Jo eftersom det har varit så bra väder så har jag och svågern varit runt och promenerat runt hela umeå nästan med hundarna . Vi har varit längst älven in till stan runt nydala och gått runt carlshem och Tomtebo. Riktigt trevligt och bra träning. 
Den täningen jag gör just nu är bara promenader med vovven och barnvagnen. Sen ska kosten läggas om och försöka äta mera grönsaker osv. Kosten är ju jobbigast att lägga om men det ska inte vara omöjligt. Dock så måste jag ha tålamond och satsa på att det kommer att ta ett år. Man ska inte skynda på allt för mycket.
 
Mysa i soffan med lillhusse är mysigt.
Sen vad mer, vi hade middag med svåger och svägerska och sällskapspel kväll mycket trevligt. Så trevligt att ha familj nära och kunna umgås. Vi är praktiskt taget grannar rakt över gatan. 
 
Ja vad mer kan man skriva om katten har legat överallt i barnvagn och spjällsängen och i nästet
 
Jag ser inget problem med Gizmo i barngrejerna hon flyttar på sig och hon är inte ivägen. Hon brukar vara med när jag matar lille L på morgoen/natten.  Hon purrar och kommer och sitter brevid och sen gå hon och lägger  sig. Oftast så ligger hon i vagnen och sover. 
 
Vi har vagnen innomhus utifall att man kan lura lilla L så att han kan sova, dock har han börjat sova bättre när man värmer filten i handukstorken.  Vi har fortfrande inte hittat rutiner än, men det kommer väll. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Allmänt, Träning, djur | baby, barn, familj, familjeliv, mamma, mammaträning, småbarn, småbarnsförälder, träning, vardag | |
Upp