Bildbomb

publicerat i Allmänt, Familj, Hundar, kärlek,;
 
En hemsk sak hände idag! :(
 
Kaffe marskinen dog, så det var bara att fixa en ny!  Vi fixade en som man kan ställa in tiden på. Sen jag har blviti koffeinberoende. Hade världens huvudvärk och den försvann med tiden efter jag fått kaffe.  Det finns två anledningar till att man börjar dricka kaffe, 1 man skaffar jobb inom vården anledning nr 2 man får barn :P
 
 
Vad har vi annars gjort i helgen, jo vi var på modevisning . Brorsan hade modevisning på folketshus. Vi hade med oss lilleman också. Han fick träffa mormor och morfar också en snabb sväng. Efter det så blev det att fixa skrivare och sen ta och tvätta och greja på lite hemma. Vi for även och bytte däck och påvägen hem såg vi en regnbåge.
 
 
 
Vi tog en promenad ikväll med hunden och barnvagn . Lille man vart lite suris men det fick han vara.  Han var glad i morse i alla fall.  Jag brukar inte lägga ut bilder på en suris för jag tycker inte att det är så trevligt. Bättre att lägga ut bilder när han är glad.  Aigi tog ett dopp också, trodde att det kalla vattnet skulle lära henne att ge fan i ankorna, men icket!  dum hund. Nåja hon fick godis när hon vände och kom till oss. 
 
Här kommer lite bilder. 
 
 
 
 
Fick även ett litet ryck och gjorde kokostoppar, dock så vart de väldigt rinniga, vet inte riktigt varför, nåja bätte lycka nästa gång.
 
Gizmo hjälpte till med bäddning av sängen
 

Taggar: baby, bebis, familj, familjeliv, hund, kaffe, lapskvallhund, livet, småbarn, småbarnsförälder, umeå, vardag;

Kommentera inlägget här :