Början på hösten

Nu börjar det verkligen bli höst, det är kallt på kvällarna och även mörkt och löven börjar bli gula och det börjar bli slut på bärsäsnongen. Det är på ett sätt en ganska härlig period innan slask och blöt vädret sätter igång. Sen när man har hund så då märker man av det mera då det är grus över allt.
 
 Hursomhelst idag var karln ledig så vi passade på att hämta en soffa ifrån gräsmyr.  Den är väldigt skön och sen har den en divan också.  Katten älskar den hon har redan invigt den. 
 
Yttligaren en soffa ska in hit  också som är en bäddsoffa så att man har lite sovplats. Ev så blir det också en ny klösmöbel åt katten så hon har nått mera att klösa på ska ta  och kolla runt på nätet efter en som inte är alldeles för dyr.  
 Här nedan kommer lite bilder på kor och får och en på oss också det blir 10 månader nu den 15 , så länge har vi varit ihop! Dock känns det som att det är längre.  Borde börja ta med systemkameran igen mera när vi är ute på äventyr men har blivit så lat på sista tiden.  Känner att jag inte har riktigt tid med fotograferingen.  Det är så mycket annat. 
 
 
Allmänt | foton, höst, inredning | |
Upp