Glada Nyheter!

publicerat i Allmänt;
 
 
Livet går verkligen framåt på olika sätt!
 
Jag och J har snart varit ihop i ett år vi har flyttat en gång och bott i den nuvarande lägenheten i 6 månader ungefär och nästa år blir det till att flytta till Härnösand.  Känner mig taggad och glad! Det ska bli roligt att få byta miljö ett tag. Självklart blir det lite konstigt att inte ha familjerna runt hörnet så klart men det tar ca 2h med tåget.  Aigi kommer väll sakna lea också tror jag men sånt är livet.
 
Umeå har haft sina bra och dåliga stunder och jag har bott här i 9 år nu i höst så det känns som att Umeå har gjort sitt för ett tag. Inom umeå har jag flyttat redan 3 gånger eller ja 4 om man räknar när jag flyttade hit. Först flyttade jag och brorsan till Vittervägen på tomtebo  2008  från kiruna sen flyttade jag och mitt x till kandidatvägen på Ålidhem 2015. Sen slutet av 2016 flyttade jag ut till matematikgränd och nu 2017 flyttade vi till språkgränd Ålidhem. 
 
Sen nästa år så blir det flytt när får vi se men det blir till att fytta förr eller senare.  Det är inte en helt okänd stad då min mormor och morfar bodde där nere och jag och brosan var där nere lite då och då. Tror att det blir en lämplig stad. Den är inte så jättestor och allt som man behöver finns. 
 
Längtar verkligen till nästa år! Mycket på g. Jag har vagt minne av att J utryckte att kanske nästa år blir mera lungt tidigare med tanke på att det var så mycket som händer i år och ja delar av förra året. Jo tjena 
 
Slänger in två gamla bilder på Härnösand.
 
 
Nu ska jag ta och plugga lite grann :)